hulp bij studiekeuze

Ga jij nog naar een open dag?

laatste Open dag hogeschool Saxion voorjaar 2017

Ben jij nog niet bij een open dag van Saxion geweest, maar wil je nog wel graag een kijkje nemen, sfeer proeven en meer te weten komen over de opleidingen van deze hogeschool? Dan kan nog net! Morgen is de laatste open dag bij Saxion. De open dag vindt plaats in Deventer. Daarna zijn er in mei nog een aantal open dagen voor de deeltijdopleidingen, deze open dagen vinden plaats op 11 (Deventer) en 17 mei (Enschede) in de avond.

Open dagen

Open dagen zijn handig als je nog niet weet welke van de vele opleidingen je wilt gaan studeren. Maar ook als je al een idee hebt, of al een aantal opleidingen hebt die je interessant vindt, maar nog geen keuze hebt gemaakt. De mensen van de opleidingen zelf kunnen jou veel vertellen over de instelling en de verschillende studies. Let wel op, want een opleidingsinstituut zal zich op een open dag altijd mooier presenteren in vergelijking met een gewone doordeweekse studiedag. Voor je een open dag aan één of meer gaat bezoeken, adviseren wij je wel de website van de instelling nog even te checken voor de exacte tijden en de locaties. Daarnaast is het goed om meerdere open dagen te bezoeken aan verschillende instellingen.

Benieuwd naar andere open dagen voor MBO, HBO en universiteit? Kijk dan hier.

Studiekeuze Traject

Heb je al open dagen bezocht, maar nog steeds geen idee wat je wilt doen? Volg dan het studiekeuze traject van Studiekeuze Twente. Na dit traject weet je welke opleiding(en) goed bij je passen en kan je een gerichte keuze maken. Zorg wel dat je voor 1 mei bent ingeschreven bij Studielink. Deze inschrijving is nodig om in september met een studie te kunnen starten. Om je bij Studielink te kunnen inschrijven moet je in het bezit zijn van Digid. Heb je dat nog niet? Houdt er dan rekening mee dat het even duurt voor je alle inloggegevens hebt.

Contact

Heb je vragen of wil je meer weten over het studiekeuze traject? Neem gerust contact met ons op of plan een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Je bent van harte welkom.

Open dag Hogeschool

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *