Er komen weer open dagen aan!

Heb je al een idee welke opleidingen je wilt gaan doen of wil je meer weten over verschillende studies? Open dagen zijn handig als je nog niet weet welke van de vele opleidingen je wilt gaan studeren. En dan moet je ook nog een universiteit, HBO of MBO kiezen. De mensen van de opleidingen zelf kunnen jou veel vertellen over de instelling en de verschillende studies. Let wel op, want een opleidingsinstituut zal zich op een open dag altijd mooier presenteren in vergelijking met een gewone doordeweekse studiedag. Voor je een open dag aan één of meer gaat bezoeken, adviseren wij je wel de website van de instelling nog even te checken voor de exacte tijden en de locaties. Daarnaast is het goed om meerdere open dagen te bezoeken aan verschillende instellingen.

Universiteit Twente

Binnenkort komen de open dagen van de Universiteit Twente er aan. Op 16, 17 en 18 maart ben je van harte welkom. Wil jij ook een van deze dagen bezoeken? Meld je dan van tevoren aan. Dat kan via deze link.

Andere universiteiten

Wil je wel een universitaire studie doen, maar niet bij de Universiteit Twente. Kijk dan hier voor open dagen bij andere universiteiten.

Saxion

Ook bij Saxion komen de open dagen eraan. In het studiejaar 2016 – 2017 kun je nog naar de volgende open dagen in maart:

Woensdag 15 maart Apeldoorn 16.00 – 21.00 uur
Woensdag 22 maart Enschede 16.00 – 21.00 uur
Woensdag 29 maart Deventer 16.00 – 21.00 uur

Open avonden in mei (voor deeltijd)
Donderdag 11 mei Deventer 18.00 – 21.00 uur
Woensdag 17 mei Enschede 18.00 – 21.00 uur

Wil je je aanmelden voor de open dag van Saxion. Kijk dan hier.

Andere HBO’s

Meer weten over HBO opleidingen, maar niet bij Saxion. Alle open dagen van andere HBO instituten vind je hier.

Roc Twente

Meer weten over die ene leuke MBO opleiding. Ook ROC Twente heeft een heleboel open dagen gepland staan. Kijk hier wanneer de opleiding van jouw keuze een open dag of een voorlichtingsbijeenkomst houdt.

Andere MBO’s/ROC

Wordt de opleiding van jouw voorkeur niet gegeven bij ROC Twente, kijk dan op de pagina van MBO stad waar de opleiding wel wordt gegeven. Je vindt hier ook meer informatie over open dagen en voorlichtingsbijeenkomsten.

Open dagen studiekeuze Almelo

Wil je wel een open dag bezoeken, maar heb je nog helemaal geen idee welke opleiding bij je past? Studiekeuze Twente helpt je met het maken van een goede keuze, zodat je straks kunt starten met een opleiding die echt bij je past. Meer weten? Kijk dan eens rond op de website of neem contact met ons op.

open dagen studiekeuze Almelo

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *