Ga je in september studeren? Meld je dan op tijd aan!

Ben je bezig met je laatste jaar op de HAVO of VWO en heb je nog geen studie gekozen? Dan wordt het hoog tijd! Als je in september wilt beginnen, is het belangrijk om je vóór 1 mei aan te melden via Studielink. We begrijpen dat dit misschien makkelijker gezegd is dan gedaan, daarom staan we klaar om je te helpen met gesprekken en hulp bij studiekeuze.

Fluitje van een cent

Het maken van een studiekeuze kan voor sommigen een fluitje van een cent zijn, maar voor anderen een enorme uitdaging. Het kan zo’n grote beslissing lijken dat het moeilijk is om een keuze te maken. Waar moet je voor kiezen? Soms voelt het volgen van je hart erg onzeker, omdat je je afvraagt of er wel werk is na deze studie, of omdat je twijfelt over op kamers gaan, of omdat je weinig steun krijgt vanuit je omgeving. Onze hulp bij studiekeuze helpt je bij al deze onzekerheden en vragen.

Hoe je ook kiest, het hangt van veel factoren af. In ons coachtraject bieden we studiekeuzehulp! Bij hulp bij studiekeuze onderzoeken niet alleen wat bij je past, maar ook hoe je kiest, hoe je leert, waar je enthousiast van wordt. Zo wordt de keuze maken een stuk eenvoudiger.

Wat gaan we doen?

In ons traject starten we in de hulp bij studiekeuze altijd met een intakegesprek. Daarna bepalen we wat voor jou goede begeleiding is. Onze reguliere studiekeuze traject bestaat uit 4 gesprekken, verschillende testen, een werkboek en een Keuzegids (te leen). De gesprekken duren ongeveer een uur en in deze gesprekken bespreken we de door jou gemaakte testen en opdrachten.

Hulp bij studiekeuze

Wil je meer weten over dit traject? Kijk dan eens rond op onze website of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Je bent van harte welkom.

Kwaliteit vinden we belangrijk. Daarom zijn onze coaches NOLOC geaccrediteerd.

Hulp bij studiekeuze