Studiekeuze kan heel lastig zijn

Het kiezen van een goede studie is belangrijk voor jouw toekomst. Het geeft niet alleen richting aan je loopbaan, maar een studie kiezen die bij je past helpt je ook gemotiveerd te blijven en je te ontwikkelen op een vlak dat je echt interesseert. Maar het is best lastig om de juiste studie te kiezen. Veel jongeren vinden het moeilijk, kunnen niet goed kiezen, weten niet zo goed wat ze echt leuk vinden of voelen bijvoorbeeld druk van anderen. Dat is jammer, want studiekeuze kan ook heel leerzaam en leuk zijn! (Studiekeuze advies)

Hulp!
Gelukkig is er hulp! Studiekeuze Twente kan jou op een handige en praktische manier helpen bij het maken van een goede keuze. We gebruiken allerlei tests, vragen en persoonlijke gesprekken om erachter te komen wat jij leuk vindt en waar je goed in bent. Je krijg opdrachten om jezelf goed te leren kennen en we duiken samen in het opleidingenlandschap om te kijken welke mogelijkheden er zijn en welke passen bij jou. (Studiekeuze advies)

De tijd ervoor nemen
Door dit soort hulp snap je beter welke studie het beste bij jou past. Zo wordt de kans groter dat je een leuke studie kiest en later een fijn beroep hebt waar je blij van wordt. Dus, neem de tijd en denk goed na over wat jij wilt.  Tijdens dit traject ga je met aandacht aan de slag, zodat je niet alleen jezelf goed leert kennen, maar ook ontdekt hoe jij keuzes maakt, waar je interesses liggen en welke beroepen je interessant vindt. Met hulp zoals die van Studiekeuze Twente sta je steviger in je schoenen voor de toekomst! (Studiekeuze advies)

Aanmelden studiekeuze advies

Loop jou vast in je studiekeuze en kan je wel wat hulp gebruiken? Kijk dan eens rond op onze website om te zien wat we voor jou kunnen betekenen of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Je bent van harte welkom.

Kwaliteit vinden we heel erg belangrijk. Onze coaches zijn door daarom aangesloten bij NOLOC en geaccrediteerd.

Studiekeuze advies