hulp keuze studie

Blijven leren magazine

ROC van Twente heeft een magazine samengesteld om een overzicht te geven van alle mogelijkheden die het ROC te bieden heeft. Het ROC van Twente biedt veel opleidingen aan, voltijd, deeltijd, voor in de avonduren of naast je huidige werk. Het magazine staat in het teken van ontwikkelen, er zijn legio aan mogelijkheden, ook als je al aan het werk bent. Wil je meer weten? Lees dan hier het magazine!

Hulp keuze studie

Wil je een opleiding gaan kiezen of wil je naast je huidige baan een opleiding gaan volgen, maar weet je niet zo goed wat? Dan is een studkeuze traject misschien iets voor jou! Een studiekeuze traject helpt je te ontdekken wat bij echt jou past. Je kunt bij Studiekeuze Twente een traject volgen in groepsvorm of individueel. In dit traject leer je jezelf goed kennen, zodat je daarna een keuze kunt maken voor een opleiding die echt bij jou past.

Om je alvast verder te helpen in jouw zoektocht hebben we op de website verschillende informatie, links en filmpjes geplaatst die je helpen in jouw keuze. Ook vind je hier informatie over open dagen.

Contact

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Kijk dan eens rond op de website of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Je bent van harte welkom.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *