bij studiekeuze

Er is heel veel informatie vindbaar op internet. Maar waar vind je nou goede en handige informatie? We hebben de belangrijkste websites voor jou verzameld. Hieronder vind je een selectie van handige website die je verder helpen in bij je studiekeuze.

Handige websites bij studiekeuze

www.mbostad.nl
www.studielink.nl
www.hbobachelors.nl
www.universitairebachelors.nl
www.tkmst.nl (open dagen app)
www.studietry-outs.nl
www.beroepeninbeeld.nl
www.kansopwerk.nl
www.keuzegids.org
www.yubu.co
www.carrieretijger.nl
www.hmkmk.nl
www.youtube.nl
www.tkmst.nl
www.studiekeuze123.nl
www.duo.nl
https://duo.nl/particulieren/studievoorschot/

Weet jij nog een handige link? Laat het ons weten! Stuur ons een mail, dan voegen we jouw link toe aan deze pagina.

Hulp studiekeuze

Kan je wel wat hulp gebruiken of kom je er helemaal niet uit welke opleiding goed bij jou past? Dan is het Studiekeuze traject van Studiekeuze Twente iets voor jou. In dit traject ga je aan de slag met jouw studiekeuze. Je ontdekt wat je kunt en wilt en welke opleiding daar goed bij aansluit. Wil je meer weten over dit traject? Neem dan gerust contact met ons op. Je bent van harte welkom voor een kennismakingsgesprek. Een kennismakingsgesprek is geheel kosteloos en vrijblijvend. Je kunt ook (met je ouder(s)) naar een van onze informatieavonden toe komen. Je kunt je aanmelden door ons een mail te sturen.

NOLOC studiekeuzecoach

Studiekeuze Twente vindt kwaliteit heel belangrijk. Daarom is Studiekeuze Twente aangesloten en erkend door NOLOC, de grootste beroepsvereniging van Nederland voor loopbaanprofessionals.

NOLOC wil voor werkgevers, werknemers en werkzoekenden onderscheid maken in het grote aanbod van loopbaanadviseurs op basis van kennis, kwaliteit en ervaring. Het beroep van loopbaanadviseur in Nederland niet beschermd. Met een NOLOC-erkenning biedt een coach je veel meer zekerheid over het krijgen van kwalitatief goede loopbaancoaching. Een erkende coach beschikt minimaal over een HBO opleiding, heeft aantoonbare kennis van mens en organisatieontwikkeling, de arbeidsmarkt, beroepen en opleidingen. Daarnaast kunnen coaches die zijn aangesloten bij de beroepsvereniging werken met coachmethoden en technieken. Elke drie jaar vindt er een toetsmoment plaats om te kijken of de coach nog voldoet aan de voorwaarden die NOLOC stelt aan de erkenning.