Referenties Studiekeuze Twente

We hebben al verschillende jongeren begeleid bij hun studiekeuze, zowel van het VMBO, HAVO en VWO als jongeren die gestopt zijn met een vervolgstudie. Hieronder vind je een aantal referenties  van deze jongeren.

Het gaat erg goed, ben er van overtuigd dat dit de juiste studiekeuze is. Na de zomer start ik met de opleiding Security Management bij Saxion in Apeldoorn

Stijn (18)5 HAVO

Ik vond het super gaaf dat ik op zo’n manier veel van mijzelf ontdekte. Het was heel interessant. Ik heb besloten te gaan starten met de opleiding MBO Maatschappelijke Zorg (Begeleider gehandicaptenzorg) bij het ROC van Twente in Hengelo.

Lotte (18)4 VMBO TL

Door het traject heb ik een goed inzicht gekregen in wat ik wilde doen qua werk en opleiding. Voor mijn gevoel heeft dit traject bijgedragen aan de juiste keuze. De opdrachten waren interessant en gaven duidelijk weer hoe ik ben en wat ik wil/kan en wat ik minder goed kan. Het was leerzaam en leuk en ik ben blij dat ik dit gedaan heb. Ik wil de MBO 4 (BBL) opleiding tot Coördinator sport en beweging en bewegingsagogie gaan volgen bij het Deltioncollege in Zwolle.

Jesse (23)VMBO

Ik ben er uit! Het wordt Bestuurskunde en Organisatiewetenschappen in Utrecht, maar omdat niet iedereen daar wordt toegelaten is Bestuurskunde in Nijmegen een goeie tweede keuze. Fijn dat daar ook naar gekeken is. Ik wist echt niet wat ik wilde, maar door het traject ben ik uiteindelijk tot een goede studiekeuze gekomen.

Thomas (17)6 VWO

Het studiekeuze traject heeft mij heel erg geholpen om tot een goede persoonlijke keuze te komen. Ik wil graag de opleiding Bedrijfskunde MER aan de Hanzehogeschool in Groningen.

Wisse (18)5 HAVO

Ik vond het erg moeilijk een richting te kiezen aan het eind van mijn VWO-periode. Er is goed gekeken naar mijn persoonlijkheid en mijn ambities. Het is fijn wanneer iemand met kennis van zaken helpt aan mijn twijfels een eind te maken. Ik wil de Hogere Hotelschool gaan doen.

Lucille (21)6 VWO

Wil je meer weten over Studiekeuze Twente? Kom dan naar een informatie avond of neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek. Een kennismakingsgesprek is vrijblijvend en kosteloos.

Studiekeuze Twente is NOLOC erkend.

Referenties